Reviews

UITSTEKEND
46 recensies op
Jonas Lamslag
Jonas Lamslag
2024-03-19
Wij zijn heel tevreden over de goede en snelle service van Badkamer Totaal Service!
Remi Kok
Remi Kok
2024-02-15
Onze badkamer en toilet laten renoveren door hen, erg goed gebeurd. Konden nog net voor de kerst 2023 in de planning worden opgenomen. Ze schakelen snel en zijn erg precies. Leveren puik werk en lossen eventuele problemen snel en vakkundig op. Beveel hen zeker aan.
Johan Oosterhof
Johan Oosterhof
2024-02-05
Prettige communicatie en alles netjes volgens afspraak opgeleverd. Top
Wendy Van Den Hoek
Wendy Van Den Hoek
2024-02-04
Onwijs tevreden over het geleverde vakwerk. Super nette hardwerkende mannen! Staaltje kwaliteit afgeleverd! Dankjulliewel, super blij mee!
Han Fidder
Han Fidder
2024-02-02
top bedrijf ,fijne medewerkers in overleg is veel mogelijk, wij als van Werven containerservice mogen altijd de afvalcontainers leveren.
Hans Doeleman
Hans Doeleman
2024-02-01
Onze badkamer laten renoveren door de mannen van Badkamer totaalservice: geweldige vakmensen, erg vriendelijk, werkten super netjes, en (het meest belangrijk:) communiceerden goed met elkaar. Er gebeurt altijd wel iets onverwachts (bijv. tegels die later werden geleverd door de leverancier) maar daar werd goed op ingespeeld. Groot compliment ook naar Jaap-Jan voor zijn fantastische vakwerk. Arjan bedankt voor de prettige communicatie en ook jouw meedenken.
Christiaan Bakhuizen
Christiaan Bakhuizen
2023-12-22
Renovatie toilet en vervanging vloer erg mooi gedaan. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Gerrit
Gerrit
2023-11-23
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Volledige renovatie van de badkamer. Vakmensen die meedenken. Super tevreden met het eindresultaat.
Arjan
Arjan
2023-11-16
We zijn erg blij met de nieuwe badkamer en wc! Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Tijdens de werkzaamheden hebben we altijd goed contact gehad met de vakmensen en waar nodig samen kleine aanpassingen in het ontwerp gedaan. Hierdoor is het eindresultaat naast mooi ook vooral praktisch geworden. Nu wachten op de fotowand :-)
Saskia van Leuven
Saskia van Leuven
2023-11-14
Hele aardige, vriendelijk, netjes werkende mannen, die oplossingsgericht denken en meedenken